خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Table 'pardisan_evimshahane.wp_usermeta' doesn't exist]
SELECT user_id, meta_key, meta_value FROM wp_usermeta WHERE user_id IN (1) ORDER BY umeta_id ASC

خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Table 'pardisan_evimshahane.wp_users' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_users WHERE ID IN (1)

خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Table 'pardisan_evimshahane.wp_users' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_users WHERE ID = '1' LIMIT 1

معرفی تردی پنل

معرفی تردی پنل


معرفی تری دی پنل

  1. به گزارش طراحی رومینقشه ساختمان تردی پنل تهیه و قالب که با یونولیت و میلگرد تهیه شده آماده شده و روی زمین پیاده و شاقول شده و بصورت کامل یتون ریزی میکردد و برای هر ۱۰۰ متر ۱۲ روز سفتکاری انجام میگردد
    در این تکنیک هیچ آجر و بلوک استفاده نمیشود و ضد زلزله میباشد
  2. ساخت‌وساز انبوه مسکن در قرن اخیر، بنا بر شرایط زمانی و مکانی در بسیاری از کشورهای دنیا تجربه شده یا در حال تجربه شدن است.
  3. بعد از جنگ جهانی دوم در کشورهای صنعتی و پیشرفتۀ دنیا، به‌ویژه در اروپا و پس از آن در کشورهای در حال‌ توسعه به علت روند روبه‌رشد جمعیت، نیاز به انبوه‌سازی مسکن به صورت جدی احساس شده است. بر این اساس و با توجه به تجربیات قبلی، استفاده از روش‌های صنعتی ساختمان‌سازی، تنها راه حل ممکن است. ابداع روش‌های صنعتی ساختمان‌سازی در اواسط قرن بیستم آغاز و هم‌اکنون منجر به شکوفایی روش‌های اجرایی متعددی شده است.
  4. طی سال‌های اخیر، علاوه بر تفکر مسکن به ‌عنوان یک سر پناه محکم و بادوام، برنامه‌ریزان و مجریان پروژه‌های کلان ساخت‌وساز به نکات دیگری نیز توجه دقیق کرده‌اند؛ نکاتی نظیر مسائل زیست‌محیطی، آسایش ساکنان در استفاده از مسکن، قابلیت بازیافت اجزای ساختمان و صرفه‌جویی در مصرف انرژی.
  5. سیستم از جدیدترین روش‌های ساخت‌وساز در دنیاست که نکات یادشده را دربرمی‌گیرد. اولین سیستم ICF پانلی در دنیاست. نما رومی در این روش از ترکیب بتن‌آرمه به‌ عنوان عضو باربر و صفحات پلی استایرن به‌عنوان قالب در حین عملیات ساخت و به عنوان عایق حرارتی پس از تکمیل ساختمان در سقف و دیوار استفاده می‌شود. علاوه بر عضو باربر بتن‌آرمه، پارتیشن‌های بسیار سبک در نما به عنوان تیغۀ داخلی نیز تکنولوژی مذکور توسط شرکت فرآورده‌های پیشرفتۀ ساختمانی وارد ایران شده و بر اساس مقررات ملی ساختمان و سایر آیین‌نامه‌های ساختمانی کشور، تردی پنل موفق به اخذ گواهی‌نامه‌های فنی از مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن شده و به عضویت انجمن بهینه‌سازی مصرف انرژی درآمده است.
  6. با استفاده از این سیستم، علاوه بر ایران که بیش از 8000 واحد مسکونی، تجاری، اداری، درمانی، آموزشی و گردشگری در آن ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده است، در کشورهای متعددی در دنیا نظیر آلمان، ایرلند، سوئیس، فرانسه، ایتالیا، لیتوانی، روسیه، کانادا، آمریکا، دومینیکن، مکزیک، امارات متحدۀ عربی، بحرین و عربستان نیز از این سیستم استفاده شده و عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده است.
  7. مزایای سیستم‌های ساختمانی
  8. § سرعت بسیار بالا در اجرا: برای هر مترمربع سقف، حدود 2/1 نفر ساعت کارگر و برای ديوار 4/1 نفر ساعت کارگر لازم است؛ به طوری که با برنامه‌ریزی اجرایی صحیح درکارگاه، می‌توان هر طبقه را به‌راحتی در حدود 10 روز اجرا کرد.
  9. § افزايش عمرمفید ساختمان: به دلیل خاصيت ناتراوايي پلی استايرن که مانع از نفوذ رطوبت و املاح خورنده به داخل بتون می‌شود.
  10. § عدم محدودیت در تعداد طبقات: با این سیستم بر طبق آیین‌نامۀ 2800 زلزلۀ ایران، تا 15 طبقه را می‌توان بدون استفاده از قاب سازه‌ای، طراحی و اجرا کرد.
  11. § کاهش وزن بار مردۀ ساختمان
  12. § مقاومت در برابر نیروهای جانبی باد و زلزله
  13. § صرفه‌جویی در مصرف انرژی: به دلیل وجود پلی استایرن در سقف، دیوار و پارتیشن.
  14. § عایق‌سازی صوتی و حرارتی ساختمان به صورت هم‌زمان: به دلیل عملکرد پانل‌های فشرده پلی استایرن (EPS) به عنوان قالب بتون‌ریزی در هنگام ساخت و ماندگاری پس از ساخت به عنوان عایق حرارتی و صوتی دائمی.
  15. § قابلیت تلفیق با سیستم‌های سازه‌ای دیگر (بتونی یا فلزی)
  16. § حمل و نقل آسان و صرفه‌جویی در هزینه‌ها به علت وزن ناچیز قطعات
  17. معرفی محصولات :
  18. § دیوارهای باربر: این سیستم از دولایه پلی استایرن به عرض 120 سانتی‌متر تشکیل شده است که فاصلۀ بین دو پانل با تغییر طول بلت‌ها می‌تواند تا 35 سانتی‌متر افزایش پیدا کند. میلگردهای قائم دیوار با قطر 8 تا 12 میلی‌متر در کارخانه به همراه بلت‌های نگهدارنده در دیوار قرار می‌گیرد و پس از نصب در جای خود مطابق پلان طراحی بتون‌ریزی می‌شوند.
  19. § پانل‌های سقفی:در عرض 60 سانتی‌متر و در ضخامت 20 تا 32 سانتی‌متر و طول دلخواه تولید می‌شوند. در قسمت درون این قطعه دو عدد پروفیل از ورق خم‌شده به شکل ناودانی وجود دارد که هنگام نصب و ساخت، برای بارهای وارده مقاومت نسبی به سیستم می‌دهد.
  20. § دیوارهای پارتیشن: از جنس پلی استایرن به عرض 60 سانتی‌متر و با ضخامت 6 تا 20 سانتی‌متر و در ارتفاع دلخواه تولید می‌شود. برای استفاده از سیستم پارتیشن در دیوارهای داخلی از پانل‌هایی با مقطع 8 تا 12 سانتی‌متر استفاده می‌شود. برای استفاده از سیستم پارتیشن در دیوارهای خارجی (نما) نیز از پانل‌هایی با مقطع 12 تا 16 سانتی‌متر استفاده می‌شود.

پانل سه بعدي

مقدمه :

 دهها سال است كه صنعت ساختمان سازي در كشورهاي پيشرفته از حالت سنتي خارج و روند صنعتي به خود گرفته است، از تبعات اين تحول ويژگي‌هايي همچون سبكي، مقاومت، يكپارچگي، عايق بودن، سرعت در نصب، سهولت در اجرا و …. است كه فرايند توليد استاندارد و ايمن را كامل مي‌كند.

كشور پهناور ايران با دارا بودن شرايط اقليمي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي خاص و بالاخص قرار داشتن اكثر نقاط آن در مسير كمربند زلزله خيز جهاني و كمبود شديد مسكن، به واسطه رشد روزان افزون جمعيت كشور و جوان بودن بافت جمعيت ايران، تردی پنل نيازمند اين تحول است تا از مصالح بهينه شده و از سيستم صنعتي توليد مسكن استفاده شود. در دنباله مطلب به يكي از توليدات ساختماني مناسب براي ساخت و ساز صنعتي اشاره مي‌شود.

بيش از 40 سال است كه استفاده از پانل‌هاي سه بعدي در كشورهاي صنعتي متداول گرديده  است. استفاده از اين گونه پانل‌ها در دهه 50 در ايران نيز مطرح گرديد كه به دلائلي تا اواسط دهه 70 پيشرفت زيادي نداشته است. اما اخيراً توجه زيادي به آن شده و سازمان محترم زمين و مسكن‌ هم در سال‌هاي 80 و 1381 با انتشار دو جلد دفترچه راهنما و مشخصات فني پانل‌هاي سه بعدي، در راه شناساندن آن سعي زيادي نموده است.

پانل سه بعدي چيست؟

پانل سه بعدي يك المان پيش ساخته متشكل از يك هسته عايق پلي استايون قرار گرفته بين دو شبكه ساخته شده از مفتول و اعضاي خرپايي نظري كه دو شبكه فلزي را به طور مناسبي به هم وصل مي‌كند.

مشخصات فني پانل:

شبكه استاندارد از مفتول شماره 5/2 تا 5/3 ميلي‌متر تا حداكثر 8 ميلي‌متر مي‌باشد كه با چشمه‌هاي 5× 5 سانتيمتر ساخته مي‌شود. پوش بتن از حداقل 3 سانتيمتر تا 5/5 سانتيمتر مي‌باشد كه با توجه به باربر بودن ديوارها متفاوت مي‌باشد.

ابعاد استاندارد پانل‌ها به عرض 200/1 متر و ارتفاع 70/2 به بالا ساخته مي‌شود كه بسته به مورد استفاده قابل تفسير مي‌باشد بتن پاشيده روي پانل‌ها به مقاومت حداقل mpa20 براي پانل‌هلي باربر و mpa15 براي ديوارهاي غير باربر استفاده مي‌شود. مفتول مورد استفاده با مقاومت كششي kg/cm2 4000 براي پانل‌هاي باربرو kg/cm2 3000 براي پانل‌هاي غير باربر مي‌باشد عايق استفاده شده از نوع پلي‌استايون (يونوليت) منبسط شده با دانستيه تشكيل شده كه حداكثر شاخص گسترش شعله 25 و حداكثر شاخص گسترش دود آن 450 مي‌باشد.

دلايل استحكام ديوارهاي سه بعدي:

استحكام ديوارهاي سه بعدي ناشي از خرپاي موربي است كه از طريق جوش از هر دو طرف به مشي محكم گرديده و امكان انتقال نيروهاي وارده را به صورت عملي به هر طرف ميسر مي‌سازد.

ويژگي‌هاي منحصربه فرد ديوارهاي سه بعدي، استحكام بي نظير آن است كه در نتيجه طراحي مناسب سيستم سه بعذي در تحمل وزن و عملكرد صحيح نقطه جوش‌ها در شبكه از طريق خرپاهاي كشيده شده كه كاملاً از هر نقطه به نقطه بعدي جوش شده و تعداد زياد نقاط جوش بين هر دو خرپا و مش باعث تقويت شبكه گرديده است.

استحكام ديوارهاي سه بعدي امكان عمليات نصب را آسان مي‌نمايد زيرا:

1-    خم شدن و شكستن ديوارها رخ نمي‌دهد.

2-   براي حفظ ديوارها در وضعيت مورد نظر نيروي زيادي لازم  است.

3-  نصب درب و پنجره‌ها آسان مي‌باشد.

4-  نصب وسايل مورد نياز از تشكيل لوله‌هاي آب و برق و غيره ساده و سريع مي‌باشد.

انواع پانل‌هاي سه بعدي ديواري:

1-    پانل ديواري باربر

2-   پانل ديواري غير باربر

پانل‌هاي ديواري باربر را در ديواره‌ سوله‌ها و ساختمان‌هاي صنعتي، ديوارهاي محوطه، ساختمان‌هاي بدون استفاده از سازه فلزي يا بتن آرمه (كه معمولاً يك يا دو طبقه و عمدتاً در انبوه سازي‌ها مي‌باشد) و… استفاده مي‌نمايند.

پانل‌هاي ديواري غير باربر را در ديوارهاي خارجي و داخلي كليه ساختمان‌هايي كه داراي سازه (اسكلت) فلزي يا بتني هستند، اجرا مي‌نمايند و به دليل سبك و عايق بودن و… در برج‌ها بسيار كاربرد دارد.

پانل‌هاي سه بعدي سقفي:

عرض پانل‌هاي سقفي بين 80 تا 100 سانتيمتر است و ضخامت عايق پلي استايرن بكار رفته 10 تا 15 سانتيمتر، تردی پنل سقف‌ها به صورت تيرچه و پانل اجرا مي‌شود. ضخامت بتن روي پانل سقف، 5 تا 7 سانتيمتر مي‌باشد و ديگر جزئيات طبق نقشه‌هاي محاسباتي مربوطه خواهد بود.

مزایای پانل‌های سه بعدی

پانل‌هاي سه بعدي با استفاده از نوع نسوز عايق پلي استايرن (يا كندسوز) خواص مفيد بسياري دارند كه فهرست‌وار به تعدادي از آنها اشاره مي‌شود؛

1-    وزن كم

2-   عايق حرارتي و صوتي مناسب (گرمايشي، سرمايشي بين 50 تا 80 درصد)

3-  استحكام و يكپارچگي مطلوب

4-  سرعت در نصب به ميزان حدود 50%

5-   شكل‌پذيري مناسب

6-   مقاوم در برابر زلزله و فشار باد (تا 400 كيلومتر در ساعت)

7-  اتصال خوب

8-  انبار داري مناسب

9-   اشغال فضاي كم در زيربناي مفيذ ساختمان

10-      حمل و نقل آسان

11-      عدم نياز به نعل درگاه و وال پست

12-     استفاده از نيروي انساني كمتر

13-     ايمني

14-     قيمت بسيار مناسب

15-     ايجاد تسهيلات در لوله‌كشي تأسيسات

  • وزن يك متر مربع سقف تيرچه و پانل حداقل 100 كيلوگرم كمتر از وزن سقف تيرچه و بلوك سفالي است.
  • وزن يك متر مربع ديوار سفال 20 سانتي با دو طرف ملات ماسه سيمان 3 سانتي حدود 320 كيلوگرم است در حالي كه وزن ديوار پانلي با دو طرف بتن 3 سانتي حدود 140 كيلوگرم است.
  • فضاي مفيد قابل استفاده در بناهاي پانل سه بعدي بين 5 تا 10 درصد بيشتر از بناهاي اجرا شده با سفال يا بلوك مي‌باشد.
  • به دليل ايجاد حداقل 3 سانتيمتر بتن ريزدانه در دو روي پانل، آن را مي‌توان غير قابل اشتغال در نظر گرفت و گسترش شعله در داخل و خارج پانل رخ نمي‌دهد. مضافاً اينكه مقاومت حداقلي (در برابر آتش) برابر با 50 دقيقه براي سازه پانلي در نظر گرفت.

ضد حريق بودن پانل چه مقدار است؟

مقاومت پانل در برابر آتش به اندازه شبكه سيمي و ضخامت بتن بستگي دارد. تردی پنل مدل پانل بر اساس كد Astm- E84 مورد آزمايش قرار گرفت. نتيجه آزمايش بدين شرح بود كه پانل به ضخامت 5/2 اينچ و روكاري در هر طرف 5/1 اينچ در هر طرف 5/1 ساعت دوام داشت و پانل خارجي به ضخامت 5/2 و روكاري 2 اينچ در هر طرف ساعت دوام داشت.

هر چقدر بتن در هر طرف بيشتر باشد مقاومت در برابر حريق نيز افزايش مي‌يابد ولي هسته به هيچ عنوان نمي‌سوزد.

عوامل اندازه‌گيري عايق بودن پانل سه بعدي چيست؟

R-Value ميزان مقاومت مواد در برابر جذب گرما است، هر چه مقدار پانل‌ها بيشتر باشد مقدار مقاومت در برابر گرما نيز بيشتر است. در هر شرايط جوي اين ميزان تغييرات بر اساس تراكم هسته پلي استايرن و ضخامت روكاري به كار رفته اين مقدار تغيير مي‌كند.

ضريب هدايت حرارتي مصالح
35/0 اندود گچ
15/1 شات كريت
038/0 فوم پلي استايرن
5/3 سنگ نما (گرانيت)
1/9 هواي سطح داخلي ديوار
7/16 هواي سطح خارجي ديوار
ضريب هدايت حرارتي مصالح
35/0 اندود گچ و خاك و گچ
15/0 آجرسفال
15/1 اندود ماسه سيمان
5/3 سنگ نما (گرانيت)
1/9 هواي سطح داخلي ديوار
7/16 هواي سطح خارجي ديوار

انتقال صوت (STC) چيست؟

كاهش مقدار انتقال صوت اني پانل فوق‌العاده است كه ضريب شاخص برابر است با:

4352/48 از C(0/1304 x38)+43/48 (4/9552)+43/48 = STC = هر طرف 3 سانتيمتر بتن

4352/48 از C(0/1304 x38)+43/48 (4/9552)+43/48 = STC = هر طرف 4 سانتيمتر بتن

محاسبه شده از PCI از پيش قالبريزي شده.

دوام پانل سه بعدي در برابر زمين لرزه و طوفان چطور است؟

اين ديوارها در ساختمان‌هايي در سواحل شرقي كاريبان و خليج مكزيك و آمريكا بسيار بكار رفته‌اند در مقابل طوفان‌هاي شديد استقامت خوبي از خود نشان داده‌اند.

در آزمايشگاه در برابر وزش 400 كيلومتر در ساعت دوام آورده‌اند. همچنين در مورد زلزله‌هاي وحشتناك كاليفرنيا نيز كه به شدت 5/6 و 9/6 رخ داده است، اين پانل‌ها دوام خود را ثابت نموده‌اند و تمامي اين ساختمان‌ها بدون كوچكترين ترك بر جاي مانده‌اند.

 نحوه اجرا سيستم 3D

الف) ساختمان‌هاي ويلايي و مسكوني تا دو طبقه

پي: در جاهايي كه پانل هاي ديواري باربر مي‌باشند دتايل پيوست شناژ افقي ريخته مي‌شود و در محل تقاطع ديوارهاي باربر استفاده از شناژ قائم طبق دتايل الزاميست (دستورالعمل سازمان ملي زمين و مسكن وزارت مسكن و شهر سازي).

نصب ديوارها:  بعد از اجراي پي پانل‌هاي ديوار با ميلگردهاي انتظار جاگذاري شده در پي متصل مي‌گردند. پس از اتصال با مهار كردن ديوارها بوسيله پشت بند ديوارها شاقول و تراز مي‌گردند.

جا گذاري درب و پنجره

پس از اين مرحله مكان درب و پنجره‌ها علامت زده و با بريدين مش و پلي استايرن جاي درب و پنجره مشخص مي‌گردد البته مي‌توان از قبل نيز هنگام نصب پانل پيش بيني درب و پنجره را نمود.

نصب لوله‌هاي تأسيساتي:

بعد از جاگذاري درب و پنجره‌ها لوله‌هاي برق و مكانيك توسط گروه تأسيساتي كار گذاشته مي‌شود براي عبور لوله‌ها بايد لوله‌ها از پشت شبكه مش عبور داده شود.

عمليات بتن پاشي (شاتکريت)

پس از اتمام عمليات لوله‌كشي با شيشه‌گيري ديوارها آماده بتن پاشي مي‌باشد تردی پنل عمليات بتن پاشي بايد به صورت تر انجام شود دستگاهاي بتن مي‌تواند بصورت نيمه اتومات و تمام اتومات استفاده شود.

مرحله بتن پاشي ديوارهاي تا يك سوم ارتفاع ديوار انجام مي‌شود. سپس آماده نصب پان‌هاي سقفي مي‌گردد.

پوشش كف‌ها و بام

پس از اين كه بتن پاشي انجام شد (مي‌تاون پانل‌هاي سقفي را قبل از بتن پاشي ديوارها نيز انجام داد) نصب پانل‌هاي سقفي انجام مي‌شود. پس از نصب پان‌ها با شمع بندي سقف آماده بتن ريزي مي‌گردد.

قسمت يك سوم بالايي ديوارها با قسمت زير سقف با يكديگر بتن پاشي مي‌شود تا اين مرحله حدود 80% سقف كاري انجام شد و مي‌توان بلافاصله عمليات نازك كاري ساختمان را انجام داد.

ميلگردهاي انتظار

ابتدا ميلگردهاي انتظار به اندازهاي لازم بريده مي‌شود سپس در مكان‌هاي لازم در ساختمان‌هاي فلزي جوش شده و در ساختمان‌هاي بتني در سوراخ‌هايي كه قبلاً توسط مته‌هاي هيلتي ايجاد قرار داده مي‌شود.

نصب پانل

بعد از نصب ميلگردهاب انتظار، پانل‌ها به ميلگردها متصل شده و توسط سيم آرماتوربندي محكم مي‌گردند.

برش مكان‌هاي درب و پنجره

پس از نصب پانل‌ها جاي درب و پنجره مطابق نقشه‌هاي معماري علامت زده مي‌شود و بعد ار برش مفتول‌ها و پلي‌استايرن مش‌هاي تقويت لازم اضافه مي‌شود.

عمليات تأسيساتي و شاتكريت نيز مطابق آنچه در ساختمان‌هاي ويلايي شرح داده شده انجام مي‌گيرد.

لوله‌كشي سرد و گرم لوله‌هاي برق اين پانل چقدر است؟

با آوردن هسته پلي‌استر مجرايي ايجاد مي‌شود كه براي لوله‌كشي‌ها و برق كشي‌ها مكان مناسبي است.

بعد از، جاگذاري لوله‌ها پوشيده از ملات سيمان مي‌شوند كه با اين روش از خوردگي و پوسيدگي لوله‌ها نيز جلوگيري مي‌شود.

درب و پنجره‌ها چگونه نصب مي‌شود؟

اندازه درب و پنجره در داخل پانل بريده مي‌شود و براي اينكه چارچوب در داخل هسته پلي‌استر محكم شود دور تا دور آن را بتن‌ريزي شده و با شاخكهاي كارگذاري شده درگير مي‌شود. يا با كارگذاردن چارچوب فلزي، پنجره‌اي بعداً روي آن نصب مي‌گردد.

موارد استفاده از پانل‌هاي سه بعدي ديواري و سقفي

  • ايجاد ساختمان بدون استفاده از سازه فلزي و يا بتن آرمه جدا
  • ايجاد ساختمان با استفاده از سازه فلزي و يا بتن آرمه
  • ايجاد ساختمان بدون استفاده از سازه فلزي و يا بتن آرمه جدا: سازه‌هاي ساخته شده با پانل‌هاي مورد نظر مجموعه‌اي از پانل‌هاي ديواري باربر و سقفي به همراه كلاف‌هاي افقي و عمودي، تشكيل دهنده سيستم باربر ثقلي و جانبي اين نوع ساختمانها مي‌باشد تردی پنل كه بعد از بتن پاشي روي ديوارها و بتن‌ريزي روي سقف، مجموعه پانل‌ها به صورت جعبه درآمده بطوريكه اين گونه ساختمان ها را در گروه TYPEBOX معرفي مي‌نمايند.

با توجه به اين كه سيستم سه بعدي در واقع متشكل از ديوارها و سقف‌هاي بتني عمود به يكديگر مي‌باشد لذا صليب جانبي آن در مقايسه با قاب‌هاي خمشي بسيار بالاتر مي‌باشد.

از مزاياي ساختمان‌هاي ساخته شده با پانل‌هاي سه بعدي 3D در مقايسه با ساختمان‌هاي با اسكت فلزي يا بتن آرمه، متصل بودن تمامي ديوارها و سقف به يكديگر مي‌باشد.

  • ايجاد ساختمان با استفاده از سازه فلزي و يا بتن آرمه: در اين سيستم پس از اجراي اسكلت فلزي يا بتن آرمه ابتدا سقف‌ها بر اساس نقشه‌هاي اجرايي مربوطه اجرا مي‌گردد، سپس جهت اجراي ديوارها با اتصال ميلگرد نمره 8 يا 10 طبق جزئيات اجرايي به دور تا دور قاب‌ها يا محل اتصال ديوار با سازه ساختمان، پانل ديواري با سيم آرماتوربندي به ميلگردهاي اتصال، پس از ترازو و شاقولي كردن، محكم بسته مي‌شوند و پس از ارجاي لوله‌كشي‌هاي تأسيساتي با بتن ريزدانه به ضخامت حدود 3 سانتي‌متر بتن پاشي مي‌گردد. در اين سيستم ديوارها غير باربر مي‌باشد.

پانل سه بعدي با چه استانداردهايي مطابقت دارد؟

اين پانل منطبق است با كدهاي (CABO يك و دو) از خانواده كدهاي Develing (گزارش شماره‌هاي NER- 454) مورخ 19/1/93 مطابق با مفاد SBCCI, ICBO, BOCA استانداردهاي ساختمان سازي و HVD تحت كد SEB= 1120- CAB9 شوراي شركت‌هاي ساختمان سازي آمريكايي ICBO كنفرانس بين‌المللي شركت‌هاي ساختمان سازي و SBCCI كنگره بين‌المللي كد ساختمان سازي جنوبي و HUD توسعه خانه سازي شهري و ASI- 310, ASTM- E48 معاونت فني و اجرايي سازمان ملي زمين و مسكن وزارت مسكن و شهرسازي سال 1380.

استانداردهاي مورد استفاده در صنعت پيش ساخته سبك (3D PANELS)

1-    آئين نامه ايران (آبا)

2-   آئين نامه 2800 زلزله

3-   آيين نامه‌هاي ASTM

4-   آيين نامه‌هاي ACI

5-   استانداردهاي دت 201 و 203 سازمان مديريت و برنامه ريزي براي سنگ دانه‌ها – دفتر امور فني

6-   دستورالعمل‌هاي ارجايي سازه‌هاي بتن آرمه

7-   پتانسيل گرماي پلي استايرن NFPIA 256

8-   آيين نامه اجرايي ارزيابي كيفيت Application Code

9-    آيين نامه ساختماني BOCA

10-      آيين نامه استاندارد ساختماني

11-      آيين نامه ساختماني UBS

12-     آيين نامه اتحاد ارزيابي ملي آمريكا nes (January 1998)

13-     نتايج تست‌هاي مقاومت در برابر زلزله Report of Earthquake Resistant Test of Model of ( Nov 1997 Evg- 3D peroject)

14-     تست‌هاي فشاري و خمشي دانشگاه Graz Technical University مراجع 85/47/46 و 85/343/ 56

15-     هند بوك مهندسي سازه، آناليز سازه‌اي پانل‌هاي ديواري، Insteel  و تأييد شده توسط Lesine Martin در فوريه 1991.

16-     State of The Art Of Precast / Prestressed Sbndewich Wall Panels (PCI Committee)

 ساختمان هاي با ساختار پانل هاي سه بعدي در زمره سيستم هاي پيش ساخته محسوب می شوند. از جمله مزاياي سيستم هاي پيش ساخته مي توان به کاهش هزينه هاي کار نيروي انساني، پرت مصالح و ماشين آلات مورد نياز، و کاهش زمان اجرا اشاره نمود.
سيستم هاي پانل سه بعدي به دليل استفاده از فناوري بتن پاشيده بسياري از مشکلات ساختمان هاي بتن آرمه را رفع نموده است . پانل هاي سه بعدي به دليل عدم حضور بتن تا قبل از نصب نهايي در ساختار طراحي شده در محل اجرا داراي وزن کم و سهولت نقل و انتقال مي باشند. نکته مهم سازه اي در سيستم هاي پانلي سه بعدي، تکميل اتصالات بعد از نصب پانل ها در محل و قبل از بتن پاشي آن ها مي باشد که اين موضوع موجب ايجاد ساختاري يکپارچه با عملکرد جعبه اي را براي تحمل تمامي بارهاي ثقلي و جانبي فراهم مي آورد. درجات آزادي فعال سيستم افزايش يافته و بر خلاف سيستم هاي قابي, نيروهاي ايجاد شده در سيستم به صورت گسترده در نقاط مختلف پخش و شدت آنها به مراتب کاهش مي يابد.
سيستم پانل هاي سه بعدي به دليل استفاده از يک لايه هسته عايق در ساختار خود موجب مي شود تا اعضاي اين مجموعه بتوانند به عنوان عايق هاي حرارتي و صوتي ايفاي نقش نمايند.

پانل پيش ساخته سبک سه بعدی, که به اختصار پانل ناميده می شود, شامل يک هسته عايق از جنس پلی استايرن, دو صفحه شبکه جوش شده فولادي که هسته عايق را در ميان گرفته اند و اعضاي خرپايي بنام برشگير که از لايه هسته عبور می کنند و دو شبکه را بيکديگر متصل می کنند.
مقاومت و انسجام پانل, به وسيله برشگيرهای جوش شده به شبكه هاي پانل تأمين ميشود.
كنترل سطح, ضخامت, چگالی و گريد مقاومت هسته در برابر آتش, فاصله شبکه ها و نوع مفتول بکار رفته در آنها, کيفيت جوش برشگيرها و منظم بودن آنها در اتصال شبكه هاي طرفين پانل به يكديگر از نكات قابل توجه در انتخاب پانل ميباشد.
پانل پس از نصب, از طرفين با دو لايه بتن پاشيدني همراه می گردد.
پانلها پس از بتن پاشي به عنوان ديوارهاي باربر و غير باربر داخلي و خارجي و نيز به عنوان پانلهاي سقفي مورد استفاده قرار ميگيرند.

رح توجيهي پانل سه بعدي | پنل سه بعدي | 3D پانل | بلوک سقفي پلاستوفومي | ديوار سه بعدي تريدي پانل | 3d panel | تري دي پانل | 3d پنل | طرح توليد پانل هاي سبک پيش ساخته 3D | فوم و پنل ديواري | ساندويچ پانل | پلاستوفوم 3d پانل |
طرح کارخانه توليد تري دي پنل(با استفاده از تکنولوژي روز و خطوط فول اتوماتيک)
کاملترين بانک طرح توجيهي صنعتي و اقتصادي، کاملترين اطلاعات تجاري و بازرگاني، طرحهاي زود بازده، طرح توجيهي، طرح توليدي، طرح ايجاد، طرح احداث و راه اندازي کارخانه توليدي و کارگاه.
براي ديدن جزئيات بيشتر طرح هاي توجيهي به صورت رايگان، لطفاً درخواست خود را با شماره تلفن مؤسسه در ميان گذاشته تا در اسرع وقت لينک دانلود رايگان چکيده و خلاصه‌اي از طرح کامل به آدرس ايميل شما ارسال شود.
به‌همراه راهنماي نگارش، تهيه و تدوين و آموزش نوشتن طرح توجيهي و راه هاي اخذ وام و تسهيلات بانکي براي سرمايه گذاري موفق در تماميِ زمينه‌هاي صنعتي، توليدي، خدماتي، گردشگري و…
قابليت ارسال سريع به تمام نقاط کشور در کمتر از نيم ساعت از طريق اينترنت(حتي بدون نياز به ايميل).
لطفاً جهت هماهنگي بيشتر در خصوص سفارش و تهيه طرح‌ مذکور با 400-300-4-0935(محمدرضا) تماس بگيريد.
براي مشاهده ليست کاملتر طرح هاي تحقيقاتي به سايتِ ما مراجعه کنيد: www.3000tarh.blogfa.com
از جمله مزاياي استفاده از پنل سه بعدي مي توان به موارد متعددي اشاره نمود.
• اجراي سريع و آسان 3D پانل نسبت به بلوکهاي سيماني و مصالح ساختماني سنتي(حداقل 80 متر مربع در يک روز براي يک اکيپ کاري)
• افزايش فضاي مفيد(هر 100 متر مربع حداقل 2 متر فضاي مفيد بيشتر)
• عايق مناسب در برابر حرارت، برودت، صوت و طوبت
• کاهش هزينه هاي اجرائي تاسيسات
• بسيار مناسب براي طراحي هاي داراي انعطاف
• عايق عالي در مقابل دما و صدا
• رفع تيرها و ستون هاي اضافي
همچنين پنل هاي سه بعدي داراي ويزگيهائي مانند: سبکي، مقاومت، تردی پنل يکپارچگي، عايق بودن (عايق صوتي و حرارتي)، سرعت در نصب، سهولت اجرا و مقرون به صرفه بودن هستند.
لذا استفاده از پانلهاي مشبک باعث توليد سازه هاي استاندارد و ايمن خواهد شد.
برخي عناوين زير فصل‌هاي طرح توجيهي کامل فني و اقتصادي و مطالعات بازار و همچنين امکانسنجي براي سرمايه گذاري در زمينه توليد پانل هاي سبک پيش ساخته 3 بعدي يا 3DPanel به شرح زير مي‌باشد:
• تعريف، کاربرد، مشخصات کلي محصول
• طبقه بندي پانل ها
• مزاياي نسبي پنل سه بعدي
• معايب نسبي پانل سه بعدي
• مطالعات بازار پنل سبک پيش ساخته 3D
• بررسي عمده توليد کنندگان داخلي و خارجي تريدي پنل
• بررسي کلي واردات و امکان صادرات تري دي پانل
• بررسي ميزان و وضعيت عرضه و تقاضا و عمده توليد کنندگان و مصرف کنندگان 3D پانل
• بررسي مطالعات تکنولوژي توليد و نحوه تأمين دانش فني مورد نياز
• مراحل توليد و شناسايي ماشين آلات و تجهيزات ساخت ساندويچ پانل
• برآورد اوليه ماشين آلات و تجهيزات مورد نياز و منابع تامين آن
• براورد زيربناي فضاي توليدي و جنبي ديوارهاي پيش ساخته تري دي پنل
• برآورد نيازهاي زيربنايي آب، برق، سوخت و غيره
• بررسي و برآورد نيروي انساني طرح توليد و تعداد اشتغال
• بررسي مالي طرح توليد ساندويچ پانل مش دار3dpanel
• پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح
• برآورد سرمايه ثابت، هزينه هاي توليد و سرمايه در گردش
• کل سرمايه گذاري طرح و نحوه تامين آن
• وضعيت حمايت هاي اقتصادي وبازرگاني(حمايتهاي گمرکي، ماشين آلات، بانک ها و شرکت هاي سرمايه گذار و…)
• درآمدهاي فروش فوم تيريدي پنل
• شاخص هاي مالي طرح توليد پانل ديواري 3d panel
• ارائه جمع بندي و نتيجه گيري و پيشنهادات در خصوص احداث واحدهاي جديد
• و …
______

 تردی پنل
تردی پنل
معرفی تری دی پنل
معرفی تری دی پنل
معرفی تری دی پنل
معرفی تری دی پنل

 

 

 

مقالات پیشنهادی برای مطالعه بیشتر :
نقاشی ساختمان عکس

طراحی ویلا کلاردشت

ساخت کارخانه قارچ

طراحی داخلی رستوران چوجی

طراحی نمای کلاسیک رومی

پروانه ساخت در روستاها

مشارکت در ساخت چه نوع عقدی است

طراحی داخلی نشیمن
هزینه ساخت سوله 3000 متری

خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Table 'pardisan_evimshahane.wp_users' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_users WHERE ID = '1' LIMIT 1

خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Table 'pardisan_evimshahane.wp_terms' doesn't exist]
SELECT DISTINCT t.term_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (16003) ORDER BY t.name ASC

خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Table 'pardisan_evimshahane.wp_terms' doesn't exist]
SELECT DISTINCT t.term_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_tag') AND tr.object_id IN (16003) ORDER BY t.name ASC

خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Table 'pardisan_evimshahane.wp_terms' doesn't exist]
SELECT t.term_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_tag') AND t.slug IN ('fix-query-by-tags') LIMIT 1

خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Table 'pardisan_evimshahane.wp_users' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_users WHERE ID = '1' LIMIT 1

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!