×
×

مبلمان در دکوراسیون داخلی و تاثیر آن بروی طراحی داخلی

  • کد نوشته: 27514
  • ۱۴۰۱/۰۷/۱۹
  • دیدگاه‌ها برای مبلمان در دکوراسیون داخلی و تاثیر آن بروی طراحی داخلی بسته هستند
  • مبلمان در دکوراسیون داخلی و تاثیر آن بروی طراحی داخلی به گزارش بازار کار طراحی داخلی اویم شاهانه: سبک جدیدی در دکوراسیون داخلی طبق معمول توسط چند شخص با استعداد به وجود آمد در دکوراسیون داخلی توسط شرکت های طراحی داخلی مبلمان می توانند به راحتی بر احساس و تجربه شما از فضای داخلی تاثیر […]

    مبلمان در دکوراسیون داخلی و تاثیر آن بروی طراحی داخلی

    مبلمان در دکوراسیون داخلی و تاثیر آن بروی طراحی داخلی

    به گزارش بازار کار طراحی داخلی اویم شاهانه: سبک جدیدی در دکوراسیون داخلی طبق معمول توسط چند شخص با استعداد به وجود آمد

    در دکوراسیون داخلی توسط شرکت های طراحی داخلی مبلمان می توانند به راحتی بر احساس و تجربه شما از فضای داخلی تاثیر گذار باشند و به شما حس راحتی بدهند یا بر عکس وادارتان کنند تا رسمی و خشک رفتار کنید. همه ما مبلمان را به چشم عناصری در دکوراسیون داخلی می بینیم که می توانند به یک فضا جان بدهند و به آن روح ببخشند و خانه ای قابل زندگی و دوست داشتنی را ایجاد کنند. اما این عناصر جلوه بخش همان قدر که می توانند در زیبایی یک فضا تاثیر گذار باشند، اگر در انتخاب آن ها نکات مهم را در نظر نگیریم به همان اندازه هم می توانند تاثیر بدی در طراحی داخلی و دکوراسیون انجا داشته باشند.

     اگر اتاقی بدون مبلمان باشد مانند این است که یک چهار دیواری بدون هیچ گونه نمای بصری داریم. البته راحتی برای اشخاص معنای مختلفی دارد ولی تعریف آن بستگی به شما دارد و برای رسیدن به راحتی مد نظر خود باید با دقت عمل کنید و عجله نداشته باشید. برای داشتن یک دکوراسیون داخلی خوب به وسیله مبلمان باید به این نکته توجه کنید که از فضای یک اتاق برای چه کار هایی می خواهید استفاده کنید و اکثر مردم از چنین فضایی چه استفاده هایی خواهند کرد. همچنین با در نظر گرفتن مواردی مانند نیاز های حال و آینده، فضای لازم و شیوه ی زیست خود، نوع و تعداد مبلمانی که از نظر سبک، اندازه و عملکرد با اتاق شما متناسب است مشخص خواهد شد. در بیشتر سالن های بزرگ از دو دست مبلمان استیل و راحتی استفاده می شود که مبلمان استیل برای پذیرایی از مهمان ها مناسب هستند و شما می توانید از مدل مبل راحتی مدرن برای نشستن روزمره و تماشای تلویزیون و دورهمی خانوادگی استفاده کنید. افرادی که سالن پذیرایی منزل آن ها کوچک است اغلب مبلمان راحتی را برای چیدن در سالن پذیرایی انتخاب می کنند به همین دلیل این مبلمان جزء پر طرفدار ترین مدل مبل ها محسوب می شوند و برای استفاده در طراحی و دکوراسیون محیط مورد استفاده قرار می گیرند.

    دکوراسیون داخلی

    دکوراسیون داخلی

    طراحی دکوراسیون منزل مسکونی ایرانی

    هر فرد بنا بر اینکه در چه منطقه و یا چه کشوری قرار گرفته باشد می تواند از المان های خاصی برای دکوراسیون و طراحی داخلی منزل خود استفاده نماید. هماهنگی بین اجزا و متناسب نمودن این هماهنگی با رنگ و نور محیط فضایی خاص و منحصر به فرد برای ساکنان هر سازه ایجاد می کند که باعث آرامش و دلگرمی برای آنان می شود.

    دکوراسیون داخلی منزل کوچک ایرانی با توجه به تمایلات افراد در این کشور می تواند برگرفته از المان هایی خاص مانند سنت ها، آداب و سنن اقوام مختلف باشد. استفاده از تجهیزات و لوازم با داشتن تناسبات فرهنگی در هر منزل به دکوراسیون داخلی منزل کمک زیادی می کند. فراموش نکنید که استفاده از هر گونه از تجهیزات و مبلمان باید حتما متناسب با رنگ و نور محیط بوده تا از ازدحام و آشوب در محیط به طور کامل جلوگیری به عمل آید.

    اما این بار یک تفاوت جالب وجود داشت و آن این بود که مبل‌ های قرن بیستم را به جای مبل‌ سازان و نجاران، معماران و طراحان ساختند. این تعداد از صنعتگران  طراحان با استعداد، در باوهاس که یک هنرستان آلمانی است رشد یافتند. هنر آموزان این هنرستان تحت تاثیر شعاری با عنوان «فرم به دنبال عملکرد می‌آید» ، یاد گرفتند که مفاهیم یک طرح خوب، در نیاز های تولید انبوه تجاری و نیاز به خانه ‌های عصر فرا صنعتی پیدا می شود. مبلمانی که بر اساس این ایده و تفکر شکل گرفت و ساخته شد، برای دکوراسیون داخلی طرحی ساده و هندسی داشت و نشان داد از تولید شدن با ماشین هراسی ندارد.

    مارسل بروئر، یکی از رهبران این سبک برای دکوراسیون داخلی بود. بروئر در سال ۱۹۲۵ با طراحی صندلی ای به نام «واسیلی» که از لوله‌ های فولادی سبک با تسمه ‌های چرمی نرم ساخته شده بود، سبک جدیدی را به وجود آورد و بعد از آن نیز صندلی سسکا (Cesca) را طراحی و عرضه کرد و در آن به جای چهار پایه، از نوار شکل داری از لوله های  فولادی استفاده کرد. همچنین طراحان دیگر نیز شروع به استفاده از فولاد لوله ‌ای شکل کردند. مبل سازان آمریکایی و اسکاندیناوی نیز همین روند را در پیش گرفتند. در دهه ۱۸۳۰، آلوار آلتو ، معمار فنلاندی، به جای فولاد سرد از چوب کمرنگ در طراحی مبلمان استفاده کرد و صندلی‌ های تخته سه‌ لای چوب درخت غان او به دلیل داشتن شکل تجسمی زیبا و کیفیت قابل ارتجاع آن بسیار مشهور است. چارلز ایمز هم از چهره های مهم اواسط این قرن است که با استفاده از چوب بلسان بنفش قالبی و کوسن چرمی، توانست صندلی ای راحت و مخصوص لم دادن را برای دکوراسیون داخلی، بسازد.

    توجه : این مطلب، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و اویم شاهانه در محتوا و محصولات آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.