پنجشنبه , ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ 2026 - 02 - 12 ساعت :
   
» اخبار ورزشی » پاسخ رسمی فیفا به عدم صدور ویزا برای ۹ نفر از اعضای تیم ایران
blank
اخبار ورزشی

پاسخ رسمی فیفا به عدم صدور ویزا برای ۹ نفر از اعضای تیم ایران

1404/07/12 ۰

وزارت امور خارجه آمریکا درخواست ویزای هیئت ۹ نفره فوتبال ایران را رد کرد. این هیئت شامل مهدی تاج و امیر قلعه‌نویی بود. با این تصمیم، امکان حضور آنها در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ واشنگتن از بین رفت. این اقدام در شرایطی رخ داد که فرمان اجرایی رئیس‌جمهور ترامپ برای رویدادهای ورزشی بزرگ استثنا قائل شده بود.

به گزارش ایسنا، سایت آمریکایی اسپورت بیزینس ژورنال نوشت که وزارت امور خارجه ایالات متحده درخواست ویزا برای یک هیئت رسمی ایرانی را رد کرده است. این هیئت قصد داشت در قرعه‌کشی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ شرکت کند. این مراسم قرار است روز ۵ دسامبر در مرکز کندی واشنگتن دی سی برگزار شود.

دولت ایالات متحده برای مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، امیر قلعه‌نویی، مربی تیم و هفت عضو دیگر فدراسیون که به دنبال حضور در این قرعه‌کشی بودند، ویزا صادر نکرد.

رئیس جمهور آمریکا، ترامپ، اوایل امسال فرمانی اجرایی صادر کرده بود. این فرمان سفر شهروندان ۱۲ کشور از جمله ایران به آمریکا را ممنوع می‌کرد. اما در همین فرمان، برای رویدادهای ورزشی مهم از جمله جام جهانی و المپیک، استثنا در نظر گرفته شده بود.

ویکتور مونتاگلیانی، معاون رئیس فیفا و رئیس کونکاکاف، در لندن سخن گفت. او ابراز نگرانی نکرد که تیم ملی ایران با وجود محدودیت‌های کشور میزبان، نتواند در جام جهانی تابستان آینده در ایالات متحده بازی کند.

او توضیح داد که محل برگزاری مسابقات ایران با قرعه‌کشی ماه دسامبر مشخص می‌شود و ملاحظات ژئوپلیتیکی در آن دخیل نیستند. مونتاگلیانی در ادامه اظهار داشت: «ما از هر سه دولت ایالات متحده، کانادا و مکزیک تضمین‌هایی دریافت کرده‌ایم. این تضمین‌ها مبنی بر این است که تیم‌های واجد شرایط اجازه ورود و شرکت در مسابقات را خواهند داشت.» او افزود: «با تمام احترامی که برای رهبران فعلی جهان قائل هستم، فوتبال بزرگتر از آنهاست. فوتبال از رژیم و دولت و شعارهای آنها جان سالم به در خواهد برد.»

مونتاگلیانی همچنین به احتمال ممنوعیت فدراسیون فوتبال اسرائیل از مسابقات بین‌المللی اشاره کرد. وی گفت که هرگونه تصمیمی در این خصوص، مربوط به یوفا خواهد بود و نه خود فیفا.

منبع: ایسنا

به این نوشته امتیاز بدهید!

×