ویلا ساحلی سنت اندروز

ویلا ساحلی سنت اندروز

ویلا ساحلی سنت اندروز


ویلا ساحلی سنت اندروز

طراحی ویلا ساحلی سنت اندروز توضیحات گذشته سنت و معاصر، ویلا ساحل اندروز پتانسیل ماندگار معماری و توانایی آن در پاسخ به تنوع آب و هوایی و تنوع تپه های ماسه ای را نشان می دهد. ویلا ساحل آندروز پس از ۲۰ سال اضافی و عمده ، دستکاری های مختلف و با استفاده از پتینه هوای مطبوع ، در منظره طبیعی و تنظیم شده خود قرار گرفته است تا با متن کلی خود یکی شود. ویلا هر دو با فریم و تبدیل شدن به بخشی از آن ، منظره عایق بندی شده و شخصیت را با انجام سکانس های مختلف سایه دار در پاسخ به الگوی تغییرات آب و هوایی به سرعت تغییر می دهد و تنظیم می کند. ایده اصلی یکی از پیوندها و پاسخ به متن آن به عنوان گفتگو و تبادل نظر بین طبیعت و ساختمان است.

ویلا ساحلی سنت اندروز

ویلا ساحلی سنت اندروز

ویلا ساحلی چوبی

ویلا ساحل اندروز برای پروژه های کندی که با گذشت زمان تکامل می یابند و از تصورات اصلی آنها پیشی می گیرد ، موردی قانع کننده است. در فاز یک ، محل اقامت به دو عنصر اصلی (زندگی و خواب) با یک ورودی ۳ متری دو طرفه برای هر دو تهویه متقاطع تقسیم شد و در یک لحظه تنها وسعت مکان آن را به محض ورود به بازدید کننده ارائه داد. این هشتی ورودی به یک عرشه بزرگ ۲۴ متری با پله های پائین در طول کل عرشه منتهی می شود. از نظر قهرمانانه ، به طور مناسب خانه را روی ماسه های نرم فرود می آورد. نمای اصلی فلزی و شیشه ای روبرو جنوب غربی ، شفاف این امکان را می دهد که با جذب مناظر تپه های ماسه ای در یک وجهی وسیع سی متر خود ، تجربه طبیعی طبیعی را از هر نقطه داخلی قابل لمس کنید.

طراحی ویلا
ساخت ویلا دریاچه کومو

آرماتور باقیمانده ویلا در یک صفحه باران جارا با صفحه های محوری و آویز پوشانده شده است که به نور شمالی اجازه می دهد تا به داخل کشور فیلتر شود. مرحله دوم با اضافه کردن یک عرشه گسترده که آستین های آن به درون شکاف ورودی اصلی است ، حاوی استخر دامان ، کابینا ، و گلخانه ای دوردست ، به سمت شمال با باد محافظت شد. طراحی مترقی با اشغال زیرگذر که میکروکلید سومی در فضای عمدتا غوطه وری ایجاد می شود ، به اوج خود می رسد. آرام و کاملاً سرپناه است ، با چهار اتاق خواب اضافی ، یک گالری پیوند دهنده و یک گلخانه داخلی که زیرپله پله را اشغال کرده است ، یک آرامش کامل است. در داخل محفظه شیشه ای ، مراحل جراح از شن و ماسه اطراف سنگ و تخته سنگهای آهکی نرم که در حین حفاری یافت می شوند ، پشتیبانی می کنند. از رختخواب های راه آهن جارا به عنوان هر دو حالت در معرض نگه داشتن ، در معرض پله پله و روکش سقف استفاده می شود – یک فویل به اتاق خواب های فلزی پوشیده شده و هر کدام از جنبه حیاط پایین شهر شمالی.

از قضا ، خراب شدن مداوم الهام بخش انتخاب داخلی و جزئیات مواد در مرحله نهایی است. بسیاری از لنت های قبل از زنگ زدگی به سطوح دیواری و اجزای پیچ و تاب پیچیده تبدیل شدند. چوب های نادر ، خشک و نادر ، دوباره در داخل استفاده می شود. هر جزئیات به طور مداوم وام گرفته می شد و دوباره تفسیر می شد – از لبه های باریک پوشش های چوبی داخلی نشده گرفته تا چین های بزرگ ۴۵ درجه ای از دستگیره های برجسته پله های فلزی بشقاب که به نوبه خود تبدیل به میزهای کتابخانه ای و فروشگاه های هیزم شدند. مخلوط شدن سطوح فرسایش یافته و انعطاف پذیر از مواد دنیوی و نفیس ماهیت زمانی پوسیدگی را جشن می گیرد. سه مرحله این پروژه را به تعادل می رساند ، و به افراد مقیم این امکان را می دهد تا خشونت طاقت فرسا از آب و هوای جنوبی ، نور روز سعادتمند شمال و یک زیرگذر محافظ را با گروه تخصصی ویلا اویم شاهانه تجربه کنند.

ویلا ساحلی سنت اندروز

ویلا ساحلی سنت اندروز

پروژه طراحی ویلا

ویلا ساحلی سنت اندروز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *