واکنش مجیدی به تساوی با الجزیره؛ البطائح به منطقه سقوط برگشت!
به گزارش اویم شاهانه به نقل از وبسایت خبر آنلاین،
بازیکنان **البطائح** در هفته چهاردهم لیگ امارات در مصاف تیم **الجزیره** قرار گرفتند و در این بازی خانگی به نتیجهای بهتر از تساوی یک بر یک دست پیدا نکردند.
شاگردان **فرهاد مجیدی** در این بازی گل نخست را به ثمر رساندند و نیمه نخست را پیروز به رختکن رفتند، اما در ادامه گل تساوی را دریافت کردند و نتوانستند سه امتیاز خانگی این بازی را به دست آورند.
**فرهاد مجیدی** از عملکرد شاگردانش در این بازی راضی است و تساوی را نتیجهای عادلانه دانسته است.
در گفتگویی پس از بازی، **فرهاد مجیدی** سرمربی **البطائح** گفت:
بازی خوبی بود و به نظرم تساوی نتیجهای عادلانه بود. تیم **الجزیره** تیم بسیار خوبی بود و بازیکنان خوبی در اختیار داشت.
او ادامه داد:
از بازیکنانم در این بازی به خاطر تلاش زیادی که داشتند تشکر میکنم. به نظرم بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم.
بازی **البطائح** با این تساوی به ۱۱ امتیاز رسید و باتوجه به پیروزی **بنی یاس** به رده سیزدهم جدول ردهبندی رفت و همچنان یکی از گزینههای اصلی سقوط باشد.
دیدگاه شما برای ما ارزشمند است؛ نظرات و تحلیلهای خود را درباره این خبر با ما در میان بگذارید.


