سه شنبه , ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 2025 - 12 - 16 ساعت :
» اخبار سیاسی » نخست‌وزیر لبنان: در صدد مذاکرات صلح با اسرائیل نیستیم
نخست‌وزیر لبنان: در صدد مذاکرات صلح با اسرائیل نیستیم
اخبار سیاسی

نخست‌وزیر لبنان: در صدد مذاکرات صلح با اسرائیل نیستیم

1404/09/12 ۰

به گزارش وبسایت اویم شاهانه، در پیامی مهم از الجزیره، جناب نخست وزیر لبنان تأکید کردند که کشورشان در حال حاضر بر آن است که مذاکرات صلح با رژیم صهیونیستی را آغاز نکند.

برخی از پیام‌های دریافتی از اسرائیل در مورد احتمال افزایش تنش، بدون اشاره به زمان خاصی، دریافت شده است. evaluation بر اساس گزارش‌های فرستاده‌های خارجی، وضعیت لبنان در حال حاضر بسیار خطرساز و بی‌ثبات است.

جناب نخست وزیر لبنان در این مورد اذعان داشته است که اعتقاد دارد حزب الله باید تسلیح خود را متوقف کند. وی همچنین اظهار داشته است که اجازه ماجراجویی‌هایی را که کشور را به سمت جنگ جدید سوق می‌دهد نخواهد داد.

در این‌حال که رژیم صهیونیستی روزانه جنوب لبنان را هدف قرار می‌دهد، دولت لبنان به حمایت آمریکا بر سر موضوع خلع سلاح مقاومت همچنان بر استدلال خود پافشانی دارد. جناب نخست وزیر لبنان همچنین اشاره کرده است که انتخاب یک دیپلمات سابق لبنانی به عنوان نماینده در نشست کمیته نظارت بر آتش بس، از نظر سیاسی صحیح و مورد حمایت ملی است.

در این‌خصوص، نتانیاهو اظهار داشت که در مورد اقدام ما برای گنجاندن یک دیپلمات سابق لبنانی در کمیته نظارت بر آتش بس، زیاده‌روی کرده است.

منبع: وبسایت مهرنیوز

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×