سه شنبه , ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 2025 - 12 - 16 ساعت :
» اخبار تکنولوژی » طراحی بیش از ۲۰۰ هزار صندوق رأی الکترونیکی پیش‌بینی شده است
طراحی بیش از ۲۰۰ هزار صندوق رأی الکترونیکی پیش‌بینی شده است
اخبار تکنولوژی

طراحی بیش از ۲۰۰ هزار صندوق رأی الکترونیکی پیش‌بینی شده است

1404/08/19 ۰

به گزارش وبسایت اویم شاهانه، علی زینی‌وند در نشست ماهانه شهرداران مراکز استان‌ها، گردهمایی شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها را یکی از مهم‌ترین اجتماعات تخصصی کشور دانست. وی افزود که بخش قابل‌توجهی از تحولات عرصه حکمرانی محلی از دل همین نشست‌ها رقم می‌خورد.

زینی‌وند همچنین اشاره کرد که ترکیبی مجرب و هماهنگ در مدیریت استانی و شهری قم شکل گرفته است و این ظرفیت می‌تواند در بسیاری از حوزه‌های ملی الگو آفرین باشد. او یادآور شد که رهبری معظم انقلاب در دهه ۹۰ سیاست‌های کلی نظام را با تأکید بر هویت ایرانی، اسلامی و انقلابی ابلاغ کردند و این راهبرد همچنان یکی از ضرورت‌های بنیادین کشور است.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به جنگ دوازده روزه، خاطرنشان کرد که این رزمایش بار دیگر نشان داد که رکن اصلی قدرت کشور همین مردم هستند. وی تصریح کرد که هر فرد ایرانی در یکی از هویت‌های ایرانی، اسلامی یا انقلابی جای می‌گیرد و مجموعه این تعلقات، سرمایه‌ای است که باید بیش از پیش تقویت شود.

زینی‌وند همچنین تصریح کرد که اگر رهنمودهای مقام معظم رهبری به‌صورت کامل اجرا می‌شد، پیش از این نیز می‌توانستیم در حوزه انسجام ملی وضعیت مطلوب‌تری داشته باشیم. او در ادامه، مدیریت شهری را در تقویت حس تعلق، همگرایی اجتماعی و تقویت هویت ملی جایگاه ویژه‌ای دانست.

زینی‌وند همچنین از برنامه‌ریزی‌های انتخاباتی خبر داد و عنوان کرد که در انتخابات شوراها با همکاری مجلس و شورای نگهبان چند اقدام تحول‌گرا در دستور کار قرار گرفته است. او افزود که طراحی بیش از ۲۰۰ هزار صندوق رأی الکترونیکی پیش‌بینی شده و در این دوره، اطلاعات مربوط به اثر انگشت و چهره رأی‌دهندگان در سامانه‌ها ثبت خواهد شد.

منبع: وبسایت مهرنیوز

به این نوشته امتیاز بدهید!

×