طراحی انبار

طراحی انبار


طراحی انبار

طراحی انبار طراحی ویلا بودجه تنگ برای این پروژه امکان توسعه برنامه فضایی را شامل نمی شود که شامل دو اتاق خواب باشد زیرا ابعاد زیادی که از ابتدا پیشنهاد شده است. در عوض ، تصمیم گرفت تا یک پروژه نوسازی یکپارچه را بازسازی کند که فضا را (تا کنون به صورت تجاری مورد استفاده قرار می گرفت) مجدداً در یک نوع “انبار” تنظیم کند.

املاک اصلی حداقل در طول تاریخ خود دستخوش دو تحول مهم شده بود (بی نظمی بودن لوط نتیجه ای از تقسیم فضای اصلی بود که در طی فرآیند فروش اولیه متاثر شد).

طراحی انبار

طراحی انبار

تقسیمات داخلی به منظور باقی ماندن فقط دیوارهای سنگی اصلی برداشته شد. یک سالن درست قبل از پاسیوی تازه ساخته شده؛ و روی نما ، دو سازه به عنوان یک گاراژ اضافه شده است. در این فضاست که تقسیم ملک و بازسازی قبلی بیشترین ویژگی های اصلی ساخت را تار کرده است. به همین دلیل تصمیم گرفته شد برای ایجاد یک نمای جدید با یک راه حل معاصر که در این خانه وجود ندارد ، اما در دیگران در همان محله شهر قابل مشاهده بود: نما هایی با دو بافت.

طراحی انبار

طراحی انبار

به منظور باز و متحد کردن سالن ها ، دیوارهای داخلی برش خورده و به ستون های قابل مشاهده و پرتوهای تبدیل شده اند. عناصر سازه ای که به طرح هایی منتقل شده اند که فضاها را در یک مجموعه دیافراگنی تعریف می کنند.

طراحی انبار

طراحی انبار

طول سقف باقیمانده کف انفجار محلی برای ستون فقرات کل پروژه فراهم می کند: یک فضای داخلی پاسیو که به سالن های یک سازمان “c” اجازه می دهد و تمام فضاها را تهویه می کنند. علاوه بر این ، فضای گذرا و فضای سبز بین اتاق خواب و حمام نور و هوا را فراهم می کند و به درک مجموعه کمک می کند.

طراحی ویلا
ساخت ویلا صخره ای

ارتباط با نور طبیعی با وجود چراغهای تابناک طولانی در راهرو و حمام تقویت می شود. به اعتقاد ما ، فضاهایی که بدون تاریک شدن ، باید نور طبیعی را در خود جای دهد.

آشپزخانه پیوند وحدت داخلی و خارجی با تراس ، باغ ، استخر و باغ جدید است. در قسمت آخر ملک ، در مقابل قرعه کشی ، حمام ها برای استخر / میهمانان و یک منطقه خدماتی با ماشین ها پیدا می شود.

پروژه طراحی ویلا

طراحی انبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *