رنگ کنیتکس چیست؟
نقاشی ساختمان شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که رنگ کنیتکس چیست؟ این کالا یک پوشش رنگی می باشد که از مواد اولیه مانند پنبه نسوز، پرلیت و مواد رنگی تشکیل شده است این محصول دارای کیفیت بسیار بالایی بوده و در برابر سرما و گرما مقاوم می باشد.
شما میتوانید از این محصولات برای رنگ آمیزی ساختمان خود استفاده کنید نحوه استفاده از این رنگ ها بسیار راحت می باشد، به همین خاطر است که جزء پرطرفدارترین نوع پوشش های رنگی شناخته شده است، استفاده از این پوشش رنگی، موجب بازسازی نمای ساختمان مسکونی، هتل، کارخانه ها و اداره ها میشود.
بیش از 100 نمونه کار
جهت مشاوره یا اجرای رنگ کنیتکس با ما در تماس باشید. 09122236974
[gravityform id=”25″ title=”true” description=”true”]

رنگ کنیتکس
رنگ کنیتکس یکی از پر استفاده ترین دیوار پوش ها می باشد و دارای انواع گوناگونی بوده است با شناخت این رنگ ها شما قادر به انتخاب بهترین نوع محصول خواهید بود.
در ادامه به طور مفصلی در مورد انواع رنگ کنیتکس صحبت می کنیم، میزان سختی این رنگ کنیتکس بسیار بالا است، درون این رنگ ها از سنگ ریزه استفاده شده، به همین دلیل است که دارای بافت سختی می باشد.
این محصولات در سه نوع دانه درشت، دانه متوسط و دانه ریز تهیه و تولید شدهاند، شرکت های تولید کننده برای تولید این نوع پوشش، از بهترین متریال موجود در بازار استفاده کردهاند.
جهت مشاوره یا اجرای رنگ کنیتکس با ما در تماس باشید. 09122236974
[gravityform id=”25″ title=”true” description=”true”]

کنیتکس دیوار
استفاده از رنگ کنیتکس دیوار موجب برجسته نشان دادن دیوار می شود، به عبارت دیگر، این رنگ بافتی برجسته را بر روی دیوار ایجاد خواهد کرد، این نوع رنگ ها بسیار خاص می باشند و شما می توانید به راحتی فضای شیک و زیبا با استفاده از این رنگ ایجاد نمایید.
معمولاً از این نوع رنگ کنیتکس ، در لابی و راهروهای ساختمان استفاده می کنند، این پوشش، بهترین گزینه و انتخاب برای دیوارهای داخلی واحدهای ساختمانی محسوب شده است.
جهت مشاوره یا اجرای کنیتکس دیوار با ما در تماس باشید.

کنیتکس دیوار یک نوع عایق حرارتی و صوتی می باشد شما می توانید با استفاده از این پوشش، موجب صرفه جویی در مصرف انرژی شوید، میزان پوشش دهی این نوع رنگ بسیار بالا بوده و به همین علت است که قابلیت استفاده در نمای ساختمان را دارد، کاربرد گسترده این نوع رنگ موجب افزایش تقاضای بازار شده است.
افراد زیادی تمایل به استفاده از این رنگ ها در نمای داخلی و نمای بیرونی ساختمان خود دارند.
قیمت کنیتکس
قیمت کنیتکس درجه یک در بازار بر اساس فاکتورها و عوامل مختلفی تعیین میشود، یکی از مهمترین عواملی که در تعیین قیمت این نوع پوشش بسیار موثر است، میزان کیفیت محصول می باشد.
- قیمت کنیتکس پلاستیک 30 تا 60 هزار تومان
- قیمت کنیتکس اکریلیک 40 تا 70 هزار تومان
قیمت کنیتکس پلاستیک از دیگر عوامل تعیین کننده قیمت این پوشش ها، میزان عرضه و تقاضای محصول است، به عبارت دیگر، هرچه میزان عرضه بیشتر باشد، قیمت نهایی آن کاهش پیدا خواهد کرد، مشتریان و خریداران می توانند قبل از خرید، این محصولات را از نظر قیمت و کیفیت با یکدیگر مقایسه کنند. این نوع رنگ ها، در وزن های مختلفی بسته بندی شده اند این رنگ اگر به صورت عمده خریداری شود، هزینه نهایی آن کمتر می شود.
[gravityform id=”25″ title=”true” description=”true”]
جهت مشاوره یا اجرای رنگ کنیتکس با ما در تماس باشید. 09122236974

نمای کنیتکس
کنیتکس از چسبندگی مناسبی برخوردار است این نوع پوشش دارای زیبایی منحصر به فردی می باشد، اگر رنگ ساختمان همیشه سالم به نظر برسد، حس خوبی را به فرد القا می کند، این نوع پوشش رنگ، نه تنها در پروژه های ساختمانی، بلکه در ترمیم و بازسازی نمای ساختمان های قدیمی و کاربرد بسیار زیادی دارد.
شما میتوانید از این محصول در نمای داخلی فروشگاه، رستورانها و کافه ها استفاده کنید و محیط داخلی ساختمان را نو و شیک نگه دارید، شاید برای شما جالب باشد که بدانید از این نوع رنگ تنها در ساختمانهای امروزی استفاده نمی کنند.
بلکه استفاده از نمای کنیتکس برای ترمیم ساختمان های تاریخی امری رایج می باشد، شما باید در هنگام انتخاب این رنگ کنیتکس، به شرایط آب و هوایی منطقه خود دقت کنید، دوام بسیار بالای این پوشش موجب شده تا افراد زیادی برای رنگ آمیزی نمای ساختمان های خود، از آن استفاده نمایند.

مزایای رنگ کنیتکس
مزایای رنگ کنیتکس بسیار زیاد می باشد یکی از مهمترین مزایای این محصول آن است که در برابر آتش و حرارت مقاومت بسیار خوبی را از خود نشان میدهد، برای تولید این نوع رنگ از بافت سلولزی استفاده شده اما بافت سلولزی آن موجب آتش سوزی نمی شود.
از دیگر مزایای آن میتوان به این مورد اشاره کرد که دارای طول عمر بسیار بالایی می باشد، بازسازی ویلا شما می توانید برای زمان طولانی از آن استفاده کنید، بدون آنکه پوسته شود و یا سطح آن ورقه ورقه شود، این نوع رنگ کنیتکس ها دارای بافت یکنواخت می باشد و می تواند نقص های ظاهری سطح را پوشش دهد.
جهت مشاوره قیمت کنیتکس با ما در تماس باشید. 09122236974

معایب رنگ کنیتکس
یکی از معایب رنگ کنیتکس آن است که در برابر تابش مداوم خورشید، کیفیت اولیه خود را از دست میدهد. به همین خاطر است که استفاده از این نوع رنگها در مناطقی که دارای آب و هوای گرم هستند، توصیه نمی شود.
از معایب این رنگ کنیتکس می توان گفت که این رنگ با حلال بنزین تهیه می شود، به همین علت استفاده از این رنگ ها برای فضاهای داخلی پیشنهاد نمیشود؛ چرا که بوی بنزین ماندگار بوده و ممکن است که خطر آتشسوزی را در حین کار افزایش دهد، مزایای بیشمار این محصول موجب شده تا از معایب آن چشم پوشی شود.

انواع رنگ کنیتکس
- رنگ کنیتکس روغنی: این پوشش جز رنگهای کاملا ضد آب بوده است و این محصول می تواند موجب افزایش مقاومت نمای ساختمان در برابر بارانهای اسیدی شود.
- رنگ کنیتکس پلاستیک: این نوع رنگها ضد آب نیستند، به همین خاطر است که از آن در نمای خارجی استفاده نمیشود، معمولاً از این نوع رنگ برای پوشش داخلی خانه و محیط هایی که رطوبت کمی دارند استفاده میکنند.
- رنگ کنیتکس اکریلیک: سرعت خشک شدن این نوع از رنگ کنیتکس ، بسیار بالا بوده است، این نوع رنگ ها قابلیت شستشو دارد. شما می توانید سطوح را با استفاده از مواد شوینده، از هرگونه آلودگی پاک و تمیز کنید.

اجرای کنیتکس نما
اگر شما قصد تغییر رنگ پوششی دیوارها و یا ساختمان خود را دارید بهتر است رنگ کنیتکس را انتخاب نمایید همچنین بهتر است از افراد ماهر و تکنسین های متخصص در این زمینه کمک بگیرید.
نحوه اجرای این نوع رنگ ها نیاز به رعایت نکات خاصی دارد شما باید قبل از اجرای رنگ کنیتکس ، سطح مورد نظر را کاملا تمیز نمایید، به طوری که هیچ گونه آلودگی بر روی آن وجود نداشته باشد، همچنین سطوح نباید هیچگونه شکاف و ترک خوردگی داشته باشند.
قبل از اجرای رنگ آمیزی تمامی ترک ها و شکاف ها را بپوشانید، رعایت این نکات موجب راحت تر شدن اجرای کنیتکس نما خواهد شد.
