دوشنبه , ۲۴ آذر ۱۴۰۴ 2025 - 12 - 15 ساعت :
» خواندنی » حسینی‌نژاد: «طرح‌های مدیریتی» کلید نجات یوزپلنگ آسیایی از انقراض است
حسینی‌نژاد: «طرح‌های مدیریتی» کلید نجات یوزپلنگ آسیایی از انقراض است
خواندنی

حسینی‌نژاد: «طرح‌های مدیریتی» کلید نجات یوزپلنگ آسیایی از انقراض است

1404/08/16 ۰

به گزارش وبسایت اویم شاهانه، سید مجتبی حسینی‌نژاد در همایش ۱۲ سال تلاش دیده‌بان طبیعت شاهرود برای نجات یوز آسیایی، این شهر را منشأ اشاعه بسیاری از فرهنگ‌ها دانست.

وی با اشاره به حضور حیات وحش در محدوده شهری شاهرود، تلاش موفق مردم در حفاظت از محیط زیست را ستود و فرهیختگی مردم این دیار را در پاسداشت از حیات وحش تحسین کرد.

مسئول آموزش اداره محیط زیست استان سمنان خبر از برگزاری جشن احیای گور ایرانی در گرمسار داد و افزایش جمعیت گورخر در پارک ملی کویر به بیش از ۵۰ رأس را اعلام کرد و این موفقیت را دستاورد بزرگ برای محیط زیست کشور خواند.

حسینی‌نژاد با بیان اینکه این موفقیت می‌تواند مبنایی برای احیای یوزپلنگ آسیایی باشد، تأکید کرد که با تلاش، پشتکار و حمایت مردم می‌توان رأس هرم اکولوژیک را در منطقه توران شاهرود احیا کرد.

وی با اشاره به کاهش شدید جمعیت یوزپلنگ در گذشته به دلیل سو مدیریت و شکار غیرمجاز، ابراز امیدواری کرد که با اجرای طرح‌های مدیریتی مناسب، این گونه ارزشمند را از خطر انقراض نجات دهند.

مسئول آموزش اداره کل محیط زیست استان سمنان در پایان، برگزاری جشن نجات یوزپلنگ آسیایی را آرزویی قابل تحقق دانست و گفت: این سربلندی نصیب کسانی خواهد شد که همواره حامی محیط زیست بوده‌اند.

منبع: وبسایت مهرنیوز

به این نوشته امتیاز بدهید!

×