چهارشنبه , ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ 2026 - 02 - 11 ساعت :
   
» اخبار مذهبی » برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
اخبار مذهبی

برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم

1404/11/09 ۰

به گزارش اویم شاهانه به نقل از خبرگزاری صدا و سیما،

در آستانه میلاد حضرت ولی‌عصر (**امام زمان** عج)، در روزهای نزدیک به نیمه ماه شعبان، یک محفل شعری با حضور شاعران آیینی در جوار حرم امامزاده موسی مبرقع (**ع**) برگزار شد.

این محفل شعری با هدف تقدیم سروده‌های خود به امام حی و حاضر زمان، در فضایی معنوی و با حضور جمعی از شاعران برگزار شد. این مراسم جلوه‌ای از وحدت دل‌ها در محبت به امام زمان (**عج**) را به نمایش گذاشت.

آنچه در این مراسم شنیده شد، تنها شعر به معنای معمول نبود؛ بلکه دلنوشته‌هایی سرشار از عشق، انتظار و دلدادگی بود که در قالب شعر جاری می‌شد؛ گویی شاعر با امامی سخن می‌گوید که به باور حاضران، در میان ماست و شنونده این نجوا‌های عاشقانه است.

شاعران حاضر در این محفل، عشق را نه در جلوه‌های زمینی، بلکه در وجود **حضرت مهدی** (**عج**) معنا می‌کردند و محور اصلی سروده‌هایشان، انتظار، امید و پیوند قلبی با ولی‌عصر (**عج**) بود.

شرکت‌کنندگان این مراسم معتقد بودند هرگونه خدمت و فعالیت در مسیر **امام زمان** (**عج**) و دوستداران ایشان، لطف و عنایت خود حضرت است و شاعری برای امام عصر، توفیقی الهی به شمار می‌رود.

این محفل در فضایی صمیمی و معنوی برگزار شد و با استقبال علاقه‌مندان به شعر آیینی و فرهنگ مهدوی همراه بود.

‌دیدگاه شما برای ما ارزشمند است؛ نظرات و تحلیل‌های خود را درباره این خبر با ما در میان بگذارید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×