برخورد جدی با نانوایان متخلف دراشنویه
به گزارش اویم شاهانه به نقل از خبرگزاری صدا و سیما،
درخصوص عملکرد نانوایان منطقه اشنویه، فرماندار این شهرستان به صدا و سیمای مهاباد گفت: با نانوایانی که در ارائه خدمات و کیفیت نان سهل انگاری کنند، برخورد جدی میشود.
عبدالسلام مام عزیزی افزود: ارتقای کمی و کیفی پخت نان باید در اولویت کاری نانوایان منطقه قرار گیرد. وی با بیان اینکه در چند روز گذشته با تعدادی از خبازان به علت انجام تخلف برخورد و بستن آنها هم در دستورکار است، تصریح کرد: اجازه تضییع حقوق مردم در خصوص کیفیت نان را نمیدهیم و مقررات قانونی را در مورد متخلفان اعمال خواهیم کرد.
فرماندار اشنویه با تأکید بر رعایت حقوق مشتریان از سوی نانوایان، وزن چانهها، استفاده حتمی از ترازوی دیجیتالی، رعایت بهداشت نانوایی و بهداشت فردی، ساعات پخت و برخورد صحیح و ملاطفت آمیز با مشتریان را یاد آور شد. مام عزیزی همچنین کار نانوایی را سخت و حساس عنوان و از خبازان منصف و درستکار قدردانی کرد.
مام عزیزی در این باره افزود:
خواهان برکت، نان خستهتان را بخورید، در این کار سخت و حساس، از منصفان و درستکاران خود انتظار داریم که با رعایت قوانین و مقررات، خدمات خود را ارائه کنند و مردم را از حقوق خود آگاه کنند.
دیدگاه شما برای ما ارزشمند است؛ نظرات و تحلیلهای خود را درباره این خبر با ما در میان بگذارید.


