دوشنبه , ۲۴ آذر ۱۴۰۴ 2025 - 12 - 15 ساعت :
» اخبار اقتصادی » افزایش ۳۹ درصدی سهم سلامت از مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی
افزایش ۳۹ درصدی سهم سلامت از مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی
اخبار اقتصادی

افزایش ۳۹ درصدی سهم سلامت از مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی

1404/08/21 ۰

به گزارش وبسایت اویم شاهانه، مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی با اشاره به افزایش ۳۹ درصدی سهم سلامت از مالیات بر ارزش افزوده گفت: از محل درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده، بیش از ۱۴۶۰ میلیارد تومان به حوزه سلامت در استان اختصاص داده شده است.

وی با اشاره به مالیات بر ارزش افزوده، اظهار کرد: بخشی از درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده جهت ارتقا و توسعه عمران و آبادانی، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، سلامت مردم و ترمیم حقوق بازنشستگان هزینه می‌شود.

مریدی افزود: طی ۷ ماه گذشته از محل درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده، بیش از یک هزار و ۴۶۹ میلیارد تومان برای سلامت مردم اختصاص یافته است. این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال قبل خود ۳۹ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به میزان هزینه‌کرد مالیات بر ارزش افزوده در بخش‌های اختصاصی، بیان کرد: یک درصد از محل ۱۰ درصد درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده برای حوزه سلامت به منظور پیشگیری و پوشش کامل درمان افراد ساکن در روستاها و شهرهای دارای ۲۰ هزار نفر جمعیت و پایین‌تر و جامعه عشایری و تأمین تجهیزات بیمارستانی و مراکز بهداشتی و درمانی با اولویت مناطق توسعه نیافته استان اختصاص می‌یابد.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی تصریح کرد: جزئیات هزینه‌کرد مبالغ واریزی برای حوزه سلامت در دست دانشگاه علوم پزشکی استان قرار دارد و جهت شفاف‌سازی لازم است به مردم اطلاع‌رسانی شود.

وی بر اهمیت مالیات در توسعه کشور تأکید کرد و گفت: مالیات یکی از مهم‌ترین ابزارهای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی و خدمات عمومی است. همراهی مردم در پرداخت مالیات، نقشی اساسی در توسعه متوازن و پیشرفت استان ایفا می‌کند.

منبع: ایسنا

به این نوشته امتیاز بدهید!

×